Meggyőző kormánypárti fölény, Pakson 94%-on a Fidesz-KDNP!

Nem született meglepetésszerű eredmény a hétvégi időközi választásokon, a kormánypártok hozták a „formát”, sőt, tovább növelték az áprilisi választások óta behozhatatlannak tűnő előnyüket.

Békésen vasárnap új önkormányzati képviselőt választottak, ahol a Pásztor Szidónia (Fidesz-KDNP) 54,2 százalékkal ezúttal is simán nyerte a körzetet.  Az MSZP-nek csak az utolsó helyet sikerült „megszereznie”, ráadásul a jelöltje Szabó Gábor a küszöböt szimbolizáló 5 százalék alatt szerepelt (le).

Pakson 94 százalékon a Fidesz

A paksi időközi választáson Ulbert Sándor hozta is a papírformát, magabiztosan, 94,4 százalékot szerzett. A vele szemben induló munkáspárti Szarka Sándor 5,5 százalékkal alulmaradt. A többi, parlamenti és parlamenten kívüli ellenzéki párt úgy döntött, hogy nem méreti meg magát, el sem indultak a paksi, időközi választáson (ezért róluk nincs információ)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!