Mellrák elleni séta Békésen - Juhász Hajnalka részvételével

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja.

Juhász HajnalkaJuhász Hajnalka kereszténydemokrata országyűlési képviselő is reszt vett a napokban Békésen az V. Mellrák Elleni Küzdelem Sétáján, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a megelőzés és a szűrővizsgálatok fontosságára.

Mellrák elleni séta Békésen

Ez a séta egyszerre szólt a megelőzésről és a reményről, mert a megmozdulas azokért is szólt, akik épp ezzel a betegséggel veszik fel a harcot.

Szeretném minden hölgytársamat arra kérni, hogy a szükséges és esedékes szűrővizsgálatokra menjenek el, mert ahogyan az előadásokon a szakemberek részéről is elhangzott: az időben felfedezett mellrákok közel 95%-a gyógyítható. Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a megelőzés érdekében! Ha mi vagyunk a család tűzhelye, őrizzük és óvjuk a tüzet! 

- fogalmazott közösségimédia-bejegyzéseben a KDNP Nőtagozatának elnöke.

Mellrák elleni séta Békésen

A politikus Facebook-posztjában is köszönetet mondott a rendezvény szervezőinek: Deákné Domonkos Juliannának, Dankó Béla országgyűlési képviselőnek, Kálmán Tibor polgármesternek és H. Kovács Eszter fővédnöknek.

Mellrák elleni séta Békésen

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!