Merítsünk erőt az 1956-os pesti srácok lelkesedéséből!

Az 1956-os szabadságharcunkra emlékezünk. Arra a pillanatra, amikor az egész nemzet együtt mozdult, hogy egy élhetőbb-, szovjet csizmák által el nem nyomott-, szabadabb világban élhessünk.

Emlékezzünk mindazokra, akik ezen nemes célok miatt a kommunista diktatúrában is vállalták a halált, az üldöztetést és a megbélyegzést – családjukkal egyetemben – hosszú évtizedeken keresztül. Ma, az egykori szabadságharcosok unokáinak szintén van egy céljuk: megvédeni Európát. Az öreg kontinenst kell úgy megóvni, ahogyan azt megismertük, ahogy felmenőinktől megörököltük. Meg kell védeni értékeinket, kultúránkat, teremtett környezetünket, álmainkat, tulajdonképpen jövőnk szabadságát! Merítsünk erőt az 1956-os pesti srácok lelkesedéséből, kitartásából, s higgyünk benne, hogy az összefogás erejével elérhetjük céljainkat!

 

 

(Fotó: 123RF)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!