Mihálffy Béla: Az európai politikusok katasztrófa felé sodorják a kontinenst

Mihálffy Béla, a KDNP országgyűlési képviselője szerdán napirend előtt a parlamentben azt mondta: az orosz-ukrán háború jól megírt forgatókönyv szerint halad.  A háború kezdeti időszakában még békepárti hangot megütő Európa nagyobbik része már nem a békére törekszik, hanem a nagyhatalmak játékszere lett. Az eleinte csak humanitárius segítségnyújtás mára harci fegyverek szállításába és ukrán katonák kiképzésébe fordult.

Európa megfelelési kényszere az Amerikai Egyesült Államoknak katasztrófa felé sodorja a kontinenst – jelentette ki.

Eddig 35 ország küldött fegyvereket az ukrajnai háborúba, a könnyű fegyverektől a modern pusztító fegyverekig. A nyugati nagyhatalmak dollármilliárdokkal próbálják elnyújtani a konfliktust, és nem számít nekik az emberélet.

Azok a politikusok, akik úgy gondolják, hogy ők az igazság egyedüli birtokosai, abban a hitben ringatják magukat, hogy bármeddig feszíthetik a húrt, úgysem lesz világháború, pedig az emberi civilizáció létével játszanak.

A KDNP a béke mellett áll, és tagjai a mielőbbi békéért imádkoznak – tette hozzá Mihálffy Béla.

Válaszában Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára kiemelte: Európa a háborúba sodródás napjait éli. Brüsszel és más érdekcsoportok óriási nyomást helyeznek Magyarországra, hogy szállítson  fegyvereket.

Minél több ország vonódik bele a háborúba, annál nagyobb ütemben sodródunk a világháború felé, és ha világháború lesz, az atomháború lesz - mondta.

Mindeközben Európa a szankciós energiaválságtól szenved. A kormány azon dolgozik, hogy a magyar gazdaság  erejét megőrizze, ezért háborút indított az infláció ellen, megvédi a családokat és a munkahelyeket, az időseket és a munkából élőket, valamint megerősíti Magyarország katonai erejét, nem azért, hogy fegyvereket küldjön a háborús övezetbe, hanem Magyarország védelmére. 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!