Móring József Attila: A Soros-terv több pontját is megszavazták

Móring József Attila kereszténydemokrata képviselő értékelése szerint Soros György és egyes brüsszeli vezetők meg akarják nyitni Európa kapuit a migránsok előtt. A migránspárti javaslatok egyre magasabb szintű támogatást kapnak Brüsszelben, ez pedig rendkívül veszélyes Európára és a keresztény értékekre – mondta.

 

Móring József Attila kereszténydemokrata országgyűlési képviselő

Móring József Attila (KDNP) értékelése szerint Soros György és egyes brüsszeli vezetők meg akarják nyitni Európa kapuit a migránsok előtt. Hozzátette: Soros szövetségesei a múlt héten megszavazták az Európai Parlamentben (EP) a Soros-terv több pontját. A migránspárti javaslatok egyre magasabb szintű támogatást kapnak Brüsszelben, ez pedig rendkívül veszélyes Európára és a keresztény értékekre – mondta.

Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára Móring József Attila KDNP-s képviselő napirend előtti felszólalására válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. november 20-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkáraszerint a magyar kormány évek óta azt mondja, hogy az illegális bevándorlás veszélyes, veszélyezteti az európai kultúrát, növeli a terrorveszélyt, a bűnözést. Közölte, a magyar balliberális képviselők ezt a veszélyt nem ismerték fel, a kormány nem számíthatott az ellenzék támogatására az illegális bevándorlás miatt hozott intézkedésekben. Véleménye szerint ha a balliberális oldal vezetné az országot, akkor Magyarország pillantok alatt bevándorlóországgá válna. Azt firtatta, ezek a pártok miért képviselnek egy nemzetközi milliárdost, miért az ő tervét hajtják végre.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!