Nacsa Lőrinc: Az idősek továbbra is számíthatnak a Fidesz-KDNP-re

A KDNP frakciószóvivője napriend előtt szólalt fel kedden az Országgyűlésben.

Nacsa Lőrinc arról beszélt: a Fidesz-KDNP-kormány politikájának középpontban áll az idősek iránti megbecsülés, 2010 óta mindent megtesz annak érdekében a kabinet, hogy ezt konkrét intézkedésekkel is kifejezze.

Hozzátette: 2010-ben, amikor szövetséget kötöttek a nyugdíjasokkal, azt a célt tűzték ki, hogy folyamatosan megőrizik a nyugdíjak vásárlóértékét, szemben a korábbi baloldali kormányzat idős embereket megkárosító politikájával.  

Kiemelte:

a nyugdíjak és nyugdíjszerű ellátások összege az elmúlt 12 évben a mostani emelésekkel együtt nominálisan 59 százalékkal, vásárlóértéken pedig 10 százalékkal nőtt, emellett a kormány nyugdíjprémiumot, egyszeri juttatásokat is fizetett, és visszaadta a 13. havi nyugdíjat is.

Jelezte azt is: az infláció miatt július elsejétől újabb 3,9 százalékkal emeli a kormány a nyugdíjakat. Köszönet az időseknek, nagyszüleink generációja továbbra is számíthat a Fidesz-KDNP-re - jelentette ki.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!