Nacsa Lőrinc: A baloldal egy következmények nélküli politikai tömörülés

A KDNP frakciószóvivője hétfő este a Hír TV vendége volt.

„Én azt látom, hogy sorban, egyre több baloldali képviselő hitelteleníti magát, Cseh Katalinnal is ez a helyzet” – mondta a KDNP frakciószóvivője, a Velkovics Vilmos műsorvezetővel való beszélgetése során.

Idén Sátoraljaújhelyen nyílt meg a hagyományosan Bálványoson tartott Kárpát-medencei Nyári Szabadegyetem. Nacsa Lőrinccel, a KDNP frakciószóvivőjével többek között erről is beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

A Hírt TV Magyarország élőben című műsora ideje alatt a Momentum néhány száz fős tüntetést tartott a Pegasus-ügy kapcsán. Fekete-Győr András közösségi oldalán azt hangoztatta, hogy pártállami időket élünk.

Nacsa Lőrinc

Nacsa Lőrinc szerint az, hogy ők egy ilyen rendezvényt szervezhettek már önmagában is két dolgot jelent. Az országban jogállamiság uralkodik, vagyis bárki szabadon elmondhatja a véleményét. Ezen kívül pedig a legtöbb országgal ellentétben, a kormány járványügyi intézkedéseinek köszönhetően lehetőségük van arra, hogy gyülekezzenek.

„Újabb és újabb bőrt próbálnak lehúzni erről a politikai témáról. Ez egy eszköz a politikai eszköztárukban” – jegyezte meg Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a Momentum tevékenységével kapcsolatban. „Én azt látom, hogy sorban, egyre több baloldali képviselő hitelteleníti magát, Cseh Katalinnal is ez a helyzet” – tért rá a beszélgetés során Nacsa Lőrinc a közel egy hete tartó eseményekre.

Miközben ugyanis Cseh Katalin a magyarországi olimpia ellen gyűjtött aláírásokat, cégével olyan több tízmilliós pályázatot nyert, mely az olimpia megrendezését segítette volna

egyfajta holografikus ábrázolási rendszerrel. Annak kapcsán, hogy a Momentum tüntetést szervezett a Pegasus-ügyben, de nem indít vizsgálatot Cseh Katalin ügyében, Nacsa Lőrinc a következőre hívta fel a figyelmet:

„A baloldal egy következmények nélküli politikai tömörülés. Soha, semminek nincsen következménye – és nemzetközi következménye sincs, teszem hozzá , annak se, ha egységesen judapestező antiszemita jelölt mögé állnak be, annak sincs, ha egyértelműen korrupcióra, visszaélésekre utaló jelek vannak politikusaik körül. Azt gondolom, hogy ezt jól bizonyítja az elmúlt 10-20-30 év, hogy a baloldalon semminek nincsen következménye.”

A KDNP frakciószóvivője arról is beszélt, hogy

a nemi identitás megélését hálószobakérdésének tartják, melyből a balliberálisok gyermekszobakérdést szeretnének csinálni.

Nacsa Lőrinc szerint fontos, hogy ezt ne hagyjuk és részben ezért is fontos, hogy az emberek elmondhassák véleményüket, akár a nemzeti konzultáció, akár a népszavazás keretében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!