Nacsa Lőrinc: Brüsszel támadást indított Magyarország ellen

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője kedden napirend előtti felszólalásában a parlamentben azt emelte ki: Brüsszel, a dollárbaloldal hathatós segítségével, támadást indított Magyarország ellen, mert pár hónapja a parlament elfogadta a nemzeti szuverenitásról szóló törvényt annak érdekében, hogy lehetetlenné tegyék a külföldről érkező politika finanszírozását.

Nacsa

Felidézte:

két éve a baloldali pártok – egy szabályozási kiskaput kihasználva –, külföldi szervezetektől elfogadott több mint négy és fél milliárd forintból akartak hatalomhoz jutni.”

A baloldalt felvásárolták, megvették őket kilóra külföldi pénzügyi körök - hangsúlyozta, hozzátéve, ezzel kockára tették Magyarország szuverenitását.

A baloldallal szemben mi a nemzeti érdeket képviseljük”

– fogalmazott a kereszténydemokrata képviselő.

Zsigó Róbert, a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára válaszában arra emlékeztetett: 1990 óta konszenzus volt a magyarországi politikai erők között abban, hogy nem vonnak be külföldi forrást a kampányokba; ezt rúgta fel a baloldal, és ez a rendkívül súlyos, szuverenitásunkat példátlan módon sértő cselekedet hívta fel a figyelmet arra, hogy a hatályos szabályozás nem megfelelő.

Az államtitkár kiemelte: a kormányzat számára mindig fontos volt Magyarország szuverenitása, a külföldi befolyástól mentes szabad, tisztességes választás és az elszámoltathatóság garantálása.

Hozzátette:

az Európai Parlament baloldali többségének határozott szándéka, hogy az ország elleni támadással segíteni tudják magyarországi elvbarátaikat, a dollárbaloldalt, miközben törvénytelenül visszatartják a nekünk járó támogatásokat.”

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!