Nacsa Lőrinc: Egyértelmű üzenetet küldtünk Brüsszelnek, hogy el a kezekkel a rezsitámogatástól

A nemzeti konzultáción a magyar emberek egyértelmű üzenetet küldtek Brüsszelnek: el a kezekkel a rezsitámogatástól – mondta a KDNP frakcióvezető-helyettese szerdán az MTI-hez eljuttatott videójában.

Nacsa

 

Nacsa Lőrinc azt mondta, Brüsszel elhibázott szankciós politikájának egyenes következménye volt az energiaárak elszabadulása, amely amellett, hogy 2023-ban egész Európa inflációját az egekbe lökte, a családokra is óriási terhet rakott.

Hozzátette, Magyarországon a rezsitámogatás átlagosan havi 181 ezer forint értékben segíti a családokat, így ma Európában itt a legolcsóbb a rezsi.

A dollárbaloldal hozzáállását ismerjük, hiszen ők be sem vezették volna a rezsicsökkentést sőt, ha ők lennének hatalmon, ki is vezették volna azt"

– fogalmazott a politikus.

Hangsúlyozta, Brüsszel is nyílt hadjáratba kezdett a rezsitámogatás ellen, hiszen hivatalos állásfoglalásukban azt mondták, hogy „az energiatámogatási intézkedéseket fokozatosan meg kell szüntetni”.

Nacsa Lőrinc úgy folytatta, hogy a nemzeti konzultációban a magyar emberek elmondták a véleményüket minderről:

egyértelmű üzenetet küldtünk Brüsszelnek, hogy el a kezekkel a rezsitámogatástól. A Fidesz-KDNP éppen ezért továbbra is ki fog állni a rezsicsökkentés mellett és nem hagyjuk, hogy Brüsszel újabb terheket rakjon a magyar emberek vállára"

– emelte ki a KDNP frakcióvezető-helyettese.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!