Nacsa Lőrinc: Nem engedünk a liberális hálózat politikai nyomásgyakorlásának!

A Fidesz és a KDNP nem enged a „liberális hálózat politikai nyomásgyakorlásának”, az az álláspontjuk, hogy a magyar családok dönthessék el, hogyan nevelik gyermekeiket – mondta a KDNP frakciószóvivője csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc – a kormánypártok véleményét összegezve – hangsúlyozta: a szülő dolga és felelőssége, hogy orientálja gyermekét a szexuális nevelés területén, másnak ebbe nincsen beleszólása.

A pedofilok elleni szigorú fellépés mellett erről is szól a nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvény – mutatott rá Nacsa Lőrinc. A liberálisok viszont ezt másként látják, és „ránk akarják erőltetni saját világnézetüket”. Ezért támadják most hazánkat – mondta. Kijelentette: nem fognak engedni a liberális hálózat politikai nyomásgyakorlásának.

Nacsa Lőrinc

„Mi úgy gondoljuk, hogy a magyar családok dönthessék el”, hogyan nevelik gyermekeiket, és az állam milyen törvényekkel segítse és védje őket – mutatott rá a KDNP frakciószóvivője. Kiemelte: ez egy fontos társadalmi kérdés, ezért is szerepel a nemzeti konzultációban.

Nacsa Lőrinc közölte, arra bátorítanak mindenkit, hogy mondja el a véleményét, és együtt üzenjék meg Brüsszelnek: a magyarok sorsáról csak a magyarok dönthetnek.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!