Orbán Viktor Emmanuel Macron francia államfővel tárgyalt Szófiában

Orbán Viktor miniszterelnök és Emmanuel Macron francia elnök megbeszélést folytatott az EU és a nyugat-balkáni országok csúcstalálkozója előtt Szófiában – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtök reggel az MTI-t.

A tárgyaláson áttekintették az európai politika legfontosabb aktualitásait, és megállapodtak abban, hogy a jövőben is folytatják és intenzívebbé teszik a kétoldalú párbeszédet – mondta a sajtófőnök.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Emmanuel Macron francia elnök találkozója az EU és a nyugat-balkáni országok csúcstalálkozója előtt Szófiában 2018. május 17-én. (MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs)

Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Emmanuel Macron francia elnök (b2) megbeszélést folytat az EU és a nyugat-balkáni országok csúcstalálkozója előtt Szófiában 2018. május 17-én. (MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs)

Bojko Boriszov, az EU soros elnökségét betöltő Bulgária miniszterelnöke (szemben) köszönti Orbán Viktor miniszterelnököt az EU és a nyugat-balkáni országok csúcstalálkozóján Szófiában 2018. május 17-én. (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Bojko Boriszov, az EU soros elnökségét betöltő Bulgária miniszterelnöke (j) köszönti Orbán Viktor miniszterelnököt az EU és a nyugat-balkáni országok csúcstalálkozóján Szófiában 2018. május 17-én. (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Nikosz Anasztasziadisz ciprusi elnök az EU és a nyugat-balkáni országok csúcstalálkozójának kezdete előtt Szófiában 2018. május 17-én. (MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs)

Orbán Viktor miniszterelnök (k) és Kristalina Georgieva, a Világbank vezérigazgatója (j) az EU és a nyugat-balkáni országok csúcstalálkozójának kezdete előtt Szófiában 2018. május 17-én. Balra Leo Varadkar ír miniszterelnök. (MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs)

Orbán Viktor miniszterelnök (j) Paolo Gentiloni olasz miniszterelnök (b) és Leo Varadkar ír miniszterelnök (k) az EU és a nyugat-balkáni országok csúcstalálkozójának kezdete előtt Szófiában 2018. május 17-én. (MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!