Orbán Viktor: a gyermeknevelés mellett dolgozó nők különösképpen megérdemlik a tiszteletet

Magyarországon kétmillió olyan nő van, aki nemcsak gyermeket nevel és „gondoskodik rólunk", hanem dolgozik is, ők különösképpen megérdemlik a tiszteletet - mondta Orbán Viktor kormányfő a nemzetközi nőnap alkalmából csütörtökön a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

A miniszterelnök az  Országház étkezőjében dolgozó nőket köszöntötte föl egy-egy szál nárcisszal. Azt mondta: illendő, hogy azokat köszöntse föl, akiknek a napi munkában a legtöbbet köszönhet.

Orbán Viktor szerint hiába mondják, hogy a női a gyengébb nem, ez valójában fordítva van.

Szerencsésnek nevezte magát, amiért nem csak kedves, hanem erős nők között élhette le az életét. „Megvan még a nagymamám, 97 éves, él az édesanyám, megvan a feleségem, szült nekem öt gyönyörű gyermeket, közülük négy lány, és már van egy unokám is, aki szintén lány" – sorolta a kormányfő.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!