Rétvári Bence: Álhírsorozatot generált a magyar ellenzék

Rétvári Bence szerint az MSZP egy álmentőtiszttel próbált igaztalan támadást generálni a kormány ellen. A stúdióban az EMMI parlamenti államtitkára arról beszélt: a veszélyhelyzetben semmilyen formában nem lehetett számítani az ellenzékre.

Rétvári Bence, az EMMI miniszterhelyettese, a KDNP alelnöke a Hír TV stúdiójában

„Az ellenzék egy nagyon nehéz helyzetbe hozta magát, ami morálisan is vállalhatatlan és láthatólag itt a politikai kommunikációs térben sem tudják menteni magukat. Mindezt akkor, amikor sem nem szavazták meg azt, hogy a parlament a veszélyhelyzet meghosszabbításával gyorsított eljárásban dönthessen, sem nem szavazták meg magának a veszélyhelyzetnek a meghosszabbítását. (…) köszönjük mindenkinek, aki részt vett a védekezésben, mert ez egy közös siker. Ebből a közös sikerből csak egy kis szelet maradt ki, a magyar ellenzék. Éppen ezért mindenhol megpróbáltak bizonyítékokat gyártani a kormány ellen és a védekezés ellen, hogy igazolják a saját álláspontjukat” – fogalmazott az EMMI parlamenti államtitkára. Hozzátette, az álmentős videó csak egy volt a sok igaztalan támadás közül, amit az ellenzék generált a kormány ellen.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!