Rétvári Bence a Bögre Klubban: A baloldal a keresztényekre csukná a templomajtót, de az LMBTQ-s híveket az Andrássy úton vonultatná

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára volt a péntek reggeli Bögre Klub vendége a Pesti TV-n. Rétvári többek között elmondta, hogy a baloldaliak a keresztény hitet magánügynek tekintik és azt mondják, mindenki csukja magára a templomajtót, aki imádkozik, de az LMBTQ-s híveket az Andrássy úton vonultatnák és elvárják, hogy velük mindenki legyen szolidáris.

Rétvári BenceRétvári Bence, az EMMI miniszterhelyettese, a KDNP alelnöke a Pesti TV műsorában

Az államtitkár a műsorban kitért arra is, miért lenne hatalmas hiba, ha Gyurcsány Ferenc hatalomra kerülve beváltaná ígéretét és megszüntetné a vatikáni szerződést. Rétvári Bence szerint ez egy nyilvánvaló hadüzenet a keresztények felé és elvenné a vallásszabadságukat.

Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz” – idézte Rétvári Konrad Adenauert, majd hozzátette: Európa identitásának része a kereszténység, és aki kiveszi a kereszténységet Európából, az Európát, az európaiságot szünteti meg.

Sokan a globalista gender-ideológia mentén megpróbálják a kereszténységet száműzni. Nekik vannak magyarországi helytartóik is

– tette hozzá, megemlítve, hogy Európa országait a kereszténység köti össze, erre épült fel és ez az, amit most jelenleg le akarnak rombolni.

Rétvári Bence

Az államtitkár véleménye szerint nem szabad hagyni, hogy külföldről akarják megmondani, mi jó a magyar embernek. Hozzátette: a nemzeti értékeket kell fontosnak tartani és a baloldali politikusoknak nem szabadna támogatni a kereszténység eltiprását.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!