Segítsünk a viharkár áldozatain!

A katasztrofális időjárásnak több település is áldozatául esett az Ormánságban. A jéggel lesújtó vihar akkora pusztítást végzett néhány településen, hogy összefogás nélkül nem tudják újra lakhatóvá, élhetővé tenni a házakat. Itt a lehetőség a segítségnyújtásra!

Marócsán és Kákicson keletkeztek a legnagyobb károk, jelenleg már zajlanak a felmérések és a katasztrófavédelem hivatásos munkatársai önkéntesek bevonásával elkezdték a közvetlen kárelhárítást.

A bajba jutott kistelepüléseknek minden segítség és még a legkisebb adomány is jól jön. Aki szeretne és tudja támogatni a helyreállítási munkákat az

1358-as telefonszám egy hívásával, vagy ugyanerre a számra történő SMS küldésével 500 forinttal tudja segíteni a kármentést és a károsultakat.

Esetlegesen nagyobb anyagi segítségnyújtás esetén az alábbi bankszámla számra és közleménnyel tudnak utalni:

Magyar Református Szeretetszolgálat - Bankszámlaszám: 10702019-85008898-51100005 (CIB Bank)  Közlemény: viharkár a Sellyei járásban

 

Marócsa polgármesterét, Berta Jenőnét közvetlenül a +3673491029 telefonszámon lehet keresni.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!