Semjén Zsolt: A gender tilalmát a gyermekek védelmében az alkotmányban is rögzíteni kell!

Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azon a Budavári Fórumon, amelyen Bayer Zsolt publicistával és Szarvas Szilveszterrel, a PestiTV és a PestiSrácok.hu hírigazgatójával beszélgetett. Jakabbal, Hadházyval és Tordaival szemben a türelem a kulcselem, mert ők mindig provokálnak, mint ahogy az ellenzék is, a provokációval pedig az a céljuk, hogy legyen egy olyan kép, amikor velük szemben erőszakot lehet dokumentálni – tette hozzá Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes Gyurcsány Ferencről azt mondta, a DK pártelnöke őrült, de tehetséges ember, ugyanakkor veszélyes. “Veszélyes, mert Gyurcsány amorális, nála a jó és a rossz nem létezik, csak az, mi a hasznos és mi nem” – fejtette ki a véleményét Semjén Zsolt, aki a magyar ellenzéki politizálás hátterére is rávilágított.

Budavári FórumSzarvas Szilveszter, Semjén Zsolt és Bayer Zsolt a Budavári Fórumon

„2010-ben Magyarországon létrejött a centrális erőtér, amelyben a kormányoldal volt a legerősebb és a centrum, de tőle jobbra és balra is léteztek formációk. A Soros-féle világ felismerte, hogy így soha nem nyernek választást Magyarországon, ezért duálissá kellett alakítaniuk a centrális erőteret, a szélsőjobbot át kellett hozniuk balra. Duális hatalmi erőteret kellett csinálni, ezért kellett a Jobbiknak mindent feladnia és átkuncsorognia magát a baloldalra. A duális erőtér mellett a régi MSZP-SZDSZ konstrukciót is újra létre kellett hozniuk, amelyben az új MSZP a DK, az új SZDSZ pedig a Momentum, az MSZP-t és a Jobbikot pedig meg kell szüntetni. Ez a felállás létrejött, amelyért 2022-ben óriási támogatást fognak kapni Brüsszelből és pénzügyi, ideológiai érdekcsoportoktól. Jakab Péter Jobbik-elnök egy bábú, aki nem a saját politikáját viszi, hanem megrendelést hajt végre” – fogalmazott Semjén Zsolt.

Bayer Zsolt a Jobbikkal kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy nekik bevégeztetett. „A Jobbik bőven 20 százalék fölötti párt volt korábban, amelynek értelmében saját jogon mindig is diktálhattak volna az ellenzéki oldalon is. Ehhez képest Jakab most majd könyöröghet Fletónak, hogy kapjon listás helyet 2022-ben” – mondta Bayer Zsolt.

ZSIGERILEG UTÁLJÁK A MAGYAR SZUVERENITÁST

Semjén, Bayer és Szarvas a fórumon Dobrev Kláráról is szót ejtettek. Semjén szerint Dobrev Klára érzéketlen a magyar nemzet iránt, neki és férjének a nemzeti szuverenitás semmit nem jelent. “Dobrevék mindig valamilyen unióban akarták feloldani a magyarságot: Szovjetunó, vagy most az Európai Unió. Mindegy milyen unió, csak ne magyar. Zsigeri érzet azért, hogy ne legyen magyar nemzet, zsigerileg utálják a magyar szuverenitást. A Momentum esetében is hasonló a helyzet. Ne felejtsük el, Cseh Katalin azt bírta mondani, hogy a felvidéki magyarok legyenek jó szlovákok. Ilyet még Benes sem mert volna kijelenteni, ez nemzettagadás” – húzta alá Semjén Zsolt.

A miniszterelnök-helyettes egyértelműsítette, a mostani magyar balliberális tábor a bokájáig nem ér a régi MSZP-nek és SZDSZ-nek, Horn Gyulának, vagy egy Kiss Jánosnak. Horn Gyulában volt államigazgatási felelősség, társadalom iránti felelősség. Horn Gyulán óriási volt a nyomás, hogy adja el az OTP-t Soros Györgynek, és Horn Gyula azt mondta, hogy nem. Horn javára kell írni, hogy a magyar bankrendszert nem adta oda a Soros-világnak, mert akkor a mesterterv az volt, hogy Sorosék felvásárolják a magyar államadósságot, és akkor az ükunokáink is nekik tartoztak volna” – hangsúlyozta Semjén.

A V4-EN MÚLIK EURÓPA JÖVŐJE

Semjén Zsolt, Bayer Zsolt és Szarvas Szilveszter azt is megbeszélték, hogy a nemzeti oldal már nem csak Magyarországért és a nemzetért harcol a nemzetietlen oldallal szemben, mert ha Magyarországon le tudjuk győzni a nemzetietlen erőket, akkor a V4 motorja képes arra, hogy alternatívát adjon Európának, hogy a normalitás felé forduljon vissza. Éppen ezért a V4-en múlik Európa jövője, mert ha ki tudunk tartani, akkor előbb-utóbb a nyugati világ is fordulni fog. „Ha kitartunk, a normalitás győzni fog” – hangzott el a Budavári fórumon. Bayer Zsolt szerint 30 évvel a rendszerváltás után az egész világ komplett meghülyült, a legsötétebb kommunisták élik reneszánszukat.

RÖGZÍTENI KELL A GENDER TILALMÁT

A Budavári fórumon a genderőrület is szóba került. Semjén Zsolt leszögezte, az, hogy ki férfi és ki nő, az a születés pillanatában eldől, a nemet a kromoszóma eldönti. „A gender tilalmát szigorúan a gyermekek védelmében akár az Alkotmányban is rögzíteni kell. Kövér László mondta a legjobb és legtökéletesebb  mondatot, miszerint én is férfi voltam egy női testbe zárva, de aztán megszült az anyám” – ismertette Semjén. Szerinte a genderőrület a békafőzés tipikus esete, minket békafőzéssel főznek, érzékenyítenek.

 

Bayer Zsolt kiemelte, három fő identitása van az embernek: vallási, nemzeti és nemi. 

„A nyugati embertől ma elveszik ezeket az identitásokat. Meg kell nézni a Gucci őszi/téli kollekciójának bemutatóját. Leírhatatlan kinézetű ratyik szambáznak végig a kifutón leírhatatlan női cumókban. Ha ez a szabadság, akkor köszi szépen, én ebből nem kérek. A normalitás ma azért küzd, hogy meg tudjuk védeni az alapvető identitásainkat. Az érzékenyítők az óvodába és az iskolákba viszik a gendert, amely mindjárt azzal is meg van fejelve, hogy rögtön szeretni kell a b..ikat. A homoszexualitás nem egy természetes állapot. Mindenki szeressen akit akar, de ne követelje meg a többségi társadalomtól, hogy még meg is tapsolja őket” – fejtette ki a véleményét Bayer Zsolt.

A fórumot ide kattintva tekintheti meg a Pesti TV-n.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!