Semjén Zsolt hálaadó ünnepségen vett részt Zágonban

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hálaadó ünnepségen vett részt Zágonban a református templom felújításáért, amit a magyar kormány is támogatott. Beszédben a nemzet érdekében történő közös cselekvés fontosságát hangsúlyozta.

Erdély református püspöke, ft. Kató Béla az őszinte és számítástól mentes, lelki megnyugvást eredményező áldozathozatal szükségességére hívta fel a figyelmet.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke a hálaadó ünnepségen Zágonban a nemzet érdekében történő közös cselekvés fontosságát hangsúlyozta (Zágon, 2018.11.12. Fotó: Erdélyi Református Egyházkerület / Kiss Gábor)
A gyimesközéploki Árpád-házi Szent Erzsébet Líceum megalapítója, létrehozója és szellemi atyja, Berszán Lajos kanonok Zágon szülötteként az összmagyarság figyelmét a közös, felekezeti és párt hovatartozástól mentes erdélyi magyar fellépésre irányította.

Semjén ZsoltDezső Tibor András zágoni lelkipásztor (balra) és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke (jobbra) (Zágon, 2018.11.12. Fotó: Erdélyi Református Egyházkerület / Kiss Gábor)

Semjén ZsoltSemjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke hálaadó ünnepségen Zágonban (Zágon, 2018.11.12. Fotó: Erdélyi Református Egyházkerület / Kiss Gábor)

Semjén ZsoltZágon, 2018.11.12. (Fotó: Erdélyi Református Egyházkerület / Kiss Gábor)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!