Semjén Zsolt: A Jobbik számára a történet véget ért

A Bayer-show vendége volt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke, aki elemezte az ellenzék magatartását, amit a választások alatt tanúsított. Elmondta, hogy Simicska Lajos és Vona Gábor is árulást követett el. Kitért arra is, hogy a választást nem az ellenzéki pártok vitték, hanem az ellenzéki média. Továbbá beszélt arról, milyen nagy szerepe van Magyarországnak Európa jövőjének befolyásolásában. 

Semjén Zsolt a Bayer-showban

A miniszterelnök-helyettes értékelte az ellenzék magatartását, amit tanúsítottak a választás alatt, illetve azt követően.

A választás során két árulás történt az egyik Simicska Lajosé, aki egy Orbán Viktorral szembeni személyes bosszú miatt átállt az ellenoldalra, a másik pedig Vona Gáboré. De ez a kettő nyilván összefügg.

Vona Gábor elárulta a nemzeti radikalizmust, azt mondta: „én adtam a Jobbik lelkét, én vettem el” és egy balliberális irányba próbálta átvinni a pártot – tette hozzá. 

Ez a két árulás pedig lehetővé tette a Simicska-és a Soros-világ szövetkezésére az Orbán-kormány megbuktatására. Semjén Zsolt kiemelte, a fő problémájuk az, hogy 2008-tól kezdve kialakult a centrális politikai erőtér, ahol a Fidesz–KDNP egy hatalmas, kétharmados erő középen.

A miniszterelnök-helyettes kitért az ellenzéki média szerepére is. A választást nem az ellenzéki pártok vitték, hanem az ellenzéki média. 

Simicska és Soros György összeálltak és kitalálták, hogy visszahozzák a duális politikai erőt. Ezért a Jobbikot áthozták a radikális jobboldalról a balliberális oldalra, és ezt kellett az ellenzéki médiának levezényelni.

Semjén Zsolt úgy fogalmazott: a Jobbik meghasonlott önmagával, és aki így jár, az nem állhat föl. A Jobbik ezt megtette, elárulta azokat a fundamentumokat, amiért létrehozták. Miután elvesztették az önazonosságukat, a történet nagyjából véget ért. 

A miniszterelnök-helyettes kitért arra is, milyen fontos küldetése van Magyarországnak, illetve Orbán Viktor kormányának.

Orbán Viktor 2010-ben kivezette az államcsődből Magyarországot és egy rendezett, öntudatos, erősödő ország lettünk. A Fidesz–KDNP-szövetség meghatározza Magyarország sorsát, Magyarország a V4-ekét és a V4-ek Európáét.

„Tényleg azt gondolom, hogy Európa utolsó sansza az, hogy a keresztény civilizáció és a nemzeti szuverenitás védelme alapján visszatér az alapító atyák örökségéhez. A keresztény civilizáció az, amit Európának nevezünk, ha ezt feladjuk, a kontinens lelkét adjuk fel” – zárta gondolatait Semjén Zsolt. 

A Bayer-show teljes adását itt tekintheti meg:

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!