Semjén Zsolt: Karácsony minden megnyilatkozásával saját magát rombolta

Az október 10-ei Bayer show vendége Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke volt.​​

    Iszonyatos pénzt toltak a Karácsonyba és az volt a mesterterv, hogy a Karácsonyt indítják, aki tulajdonképpen nincsen, mert sem politikai, sem személyes arcéle nincsen. (...) Ugye nekik mindig az volt a problémájuk, hogy a libsik nem fognak leszavazni a Jakabra, a lelkes fasiszták meg nem fognak leszavazni a Dobrevre és ezért kellett valaki, aki tulajdonképpen nincs, mert teljesen neutrális és arra mind a két tábor leszavazhat. (...) Karácsony minden megnyilatkozásával saját magát korrodálta és rombolta"

    - jelentett ki Semjén Zsolt hozzátéve, hogy Márki-Zay Péter sem mutatott fel nagyobb teljesítményt Hódmezővásárhelyen, mint Karácsony Gergely Budapesten.

    A Bayer-show vasárnapi adása az alábbiakban megtekinthető, a műsor második részében látható a beszélgetés Semjén Zsolttal.

    Fogadj örökbeegy keresztet!

    Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

    Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

    Hosszúhetény
    Hernádkércs
    Bárdudvarnok
    Sopron
    Sopron
    Sopron
    Kisirtáspuszta
    Magyarszerdahely külterület
    Felsőörs
    Lőrinci
    Újnéppuszta külterület

    Kérdése van? Írjon nekünk!

    Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
    Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
    Készséggel állunk rendelkezésére!