Semjén Zsolt: A kormány szívesen biztosít forrást minden értelmes törekvés számára

Önkormányzati választási fórum várta kedden este az érdeklődőket Bátaszéken. A zsúfolásig megtelt művelődési házban a Fidesz-KDNP színekben induló helyi képviselőjelöltek – dr. Kostyálné dr. Kovács Klára, Bognár Jenő, Farkas András, Molnár Péter, Papp Dávid, dr. Puskás Imre, dr. Szabó Ákos, Zsikó Zoltán – találkoztak a közönséggel.

Semjén Zsolt (KDNP), miniszterelnök-helyettes beszédet mond a bátaszéki lakossági fórumon (Bátaszék, 2019.10.08. KDNP fotó: Váli Miklós)

Horváth István országgyűlési képviselő külön is köszöntötte dr. Tölgyesi Márk polgármesterjelöltet, dr. Horváth Kálmán kormánymegbízottat, valamint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökét.

dr. Tölgyesi MárkDr. Tölgyesi Márk, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje ismerteti programját a lakossági fórumon (Bátaszék, 2019.10.08. KDNP fotó: Váli Miklós)

Bátaszék, a fejlődő város! Ezt a címet viselte az a program, melyet dr. Tölgyesi Márk mutatott be, előrebocsátva, hogy az összegzés a helybeliek elgondolásait is tükrözi. Az elsődleges célok közé tartozik a közlekedés, közterület– és a közbiztonság fejlesztése, erősítése.

dr. Tölgyesi MárkDr. Tölgyesi Márk, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje (j) ismerteti programját a lakossági fórumon. A fotón Semjén Zsolt (j3) és a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei. (Bátaszék, 2019.10.08. KDNP fotó: Váli Miklós)

Ezt szolgálja a járdaépítés és felújítás, a vízelvezetés, új parkolók kialakítása, a kamera rendszer bővítése, belterületi kerékpárutak összekötése, a Szekszárd és Bátaszék közötti kerékpárút megépítésének elkészítése. A további csomópontok közé egyebek mellett a korszerű buszváró létrehozása, a zöldterületek növelése, egészségház létesítése, a rászorulóknak házi segítségnyújtás biztosítása, az ipari park bővítése, új munkahelyek teremtése, többfunkciós piac kialakítása, valamint új kulturális központ építése a volt malom területén.

Semjén ZsoltSemjén Zsolt (KDNP), miniszterelnök-helyettes beszédet mond a bátaszéki lakossági fórumon (Bátaszék, 2019.10.08. KDNP fotó: Váli Miklós)

Semjén Zsolt kijelentette: a kormány szívesen biztosít forrást minden értelmes törekvés számára. De ennek nem politikai, hanem antropológiai feltétele az, hogy a települése érdekében lobbizó vezető képes legyen kapcsolatot teremteni és együttműködni a helyi parlamenti képviselővel, a kormánymegbízottal, az adott minisztériummal és végeredményben magával a kormánnyal.

Bátaszék, lakossági fórumA Fidesz-KDNP lakossági fóruma (Bátaszék, 2019.10.08. KDNP fotó: Váli Miklós)

dr. Kostyálné dr. Kovács Klára

Dr. Kostyálné dr. Kovács Klára, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a bátaszéki lakossági fórumon (Bátaszék, 2019.10.08. KDNP fotó: Váli Miklós)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!