Semjén Zsolt: A magyar állam célja, hogy a magyar nemzet fennmaradjon

Mi a magyar állam értelme és célja? A magyar államnak a célja az, hogy a magyar nemzet fennmaradjon, és a magyar emberek életminősége javuljon, ezek azok a fundamentumok, amelyekre minden más épül. A kormány álláspontja az, hogy a magyar nemzet – ahogy minden nemzet – egyszeri és megismételhetetlen érték - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a III. Budapesti Demográfiai Csúcs zárásán pénteken

Semjén Zsolt (KDNP), miniszterelnök-helyettes előadást tart a III. Budapesti Demográfiai Csúcs zárónapján, pénteken (Budapest, 2019.09.06. KDNP fotó: Váli Miklós)

Senki nem adhatja a világnak az értékeknek, azt a gazdagságát, amit a lengyel kultúra, és senki nem adhatja Arany Jánost, Bartók Bélát, csak mi, magyarok. Az egyetemes emberiség lenne örökre pótolhatatlanul szegényebb egy sajátos arccal, egy dallal, végső soron Isten egy gondolatával, ha a magyarság eltűnne. Ezért nekünk, magyaroknak elsődleges kötelességünk a magyarságunk megőrzése.
    
Ebből az következik, hogy magyar gyerekeknek kell születni, magyar kultúrában, magyar nyelvben felnőve. Ezért mi elutasítjuk a migrációt, és támogatjuk a családokat. Mert elvileg migrációval is lehetne darabszámban pótolni az ország lakosságát, csak a magyarságot nem lehet általuk pótolni. Azokat a családtámogatási lehetőségeket, amelyek nem kötődnek szorosan lakóhelyhez, természetesen kiterjesztjük a külhoni magyarságra is.

Semjén ZsoltSemjén Zsolt (KDNP), miniszterelnök-helyettes előadást tart a III. Budapesti Demográfiai Csúcs zárónapján, pénteken (Budapest, 2019.09.06. KDNP fotó: Váli Miklós)

Örömmel jelenthetem, hogy ennek a hatása már szépen látszik a külhoni magyarság tekintetében is. A cél az, hogy legalább annyi magyar gyermek szülessen, ahány szükséges a magyar nemzet fennmaradásához. De ha ez mégsem volna elég, akkor is csak olyan nem magyarokat lehet beengedni az országba, akik hajlandóak az integrációra és lehetőleg az asszimilációra, és ezt a magyar társadalom is akarja.  Ezért kizárólag a magyar nemzet és a magyar nemzet kormánya döntheti el, kiket enged be ebbe az országba
    
Mivel Magyarország az I. világháború óta egy olyan ország, mely körös-körül önmagával határos, azokat a családtámogatási lehetőségeket, amelyek nem kötöttek szorosan lakóhelyhez, kormány kiterjeszti a külhoni magyar lakosságra is, ennek jótékony hatása pedig már látszik. Miután mi egy keresztény civilizációjú ország vagyunk, és a józan ész talaján állnak, az alkotmányban rögzítettük, hogy a házasság, mint a család alapja, egy férfi és egy nő kapcsolata. Ebből következik az is, hogy minden gyermeknek joga van anyára és apára. A gyermekek joga az egészséges fejlődéshez erősebb, mint a homoszexuális párok igénye, hogy gyermekük lehessen.
    
A házasság intézményét szimbolikus és anyagi kedvezményekkel támogatja a magyar állam, nem az állampolgárok szexuális önmegvalósítását finanszírozza, hanem azt, hogy családban szülessen a gyermek, aki fenntartja a magyar nemzetet, és felnőve dolgozó, adófizető polgárrá válik. A családtámogatásoknál ugyanakkor nem elég az anyagi támogatás, hanem kulcsfontosságú a szellemi segítség is, beleértve a nő, az anyaság méltóságát, és a „pro life” mozgalmak támogatását.

Ha ugyanis a legkiszolgáltatottabb kisebbség, a magzati korukat élők jogait semmibe lehet venni, akkor onnan már csak egy lépés a gyermekek jogainak semmibe vétele. Ezért az alkotmány azt is kimondja: a magzati élet emberi élet, és a fogantatásától védett.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!