Simicskó István: Békepárti politikusokat kell küldeni Brüsszelbe is és az önkormányzatokba is

A KDNP frakcióvezetője az Origo kérdésére elmondta, hogy ma, az Egymillió Találkozás Napján szerinte az, hogy háború vagy béke kérdéséről meggyőzzék az embereket, felhívják a háború veszélyeire a figyelmet, és személyesen, kézfogással kifejezzék az összetartozásunkat, most különösen fontos.

Simicskó

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője az Egymillió Találkozás Napja kapcsán elmondta az Origo kérdésére, hogy 

szerintem minden kampányban fontos, hogy az emberekkel minél többet találkozzunk, ez természetesen érvényes a hétköznapokra is, de most a választás tétje valóban nagy, háború vagy béke kérdésében fogunk holnap dönteni. 

Simicskó István elmondta, hogy 

békepárti politikusokat kell küldeni Brüsszelbe is, és az önkormányzatokba is."

Hozzátette:

az, hogy erről meggyőzzük az embereket, felhívjuk a háború veszélyeire a figyelmet, és személyesen, kézfogással kifejezzük az összetartozásunkat, ez most különösen fontos."

A frakcióvezető elmondta, hogy Budapest XI. kerületében, Újbudán, a Bikás parknál a Vahot utcai piacon vannak a kampánycsapattal, és rengeteg emberrel fogtak már kezet, találkoztak eddig a délelőtt folyamán.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!