Simicskó István: A határon túli magyarok önrendelkezésének ügyét sohasem szabad elfelejtenünk

Erdélyben és Magyarországon több száz helyen gyúltak őrtüzek a Székely autonómia napján, amit október utolsó vasárnapján tartanak.

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője beszédet mond Diósdon a Székely autonómia napjának alkalmából megtartott megemlékezésen (Diósd, 2020.10.25. KDNP fotó)

Diósdon Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője is részt vett a Székely autonómia napjának alkalmából megtartott, a koronavírus-járvány miatt szűk körű megemlékezésen, mert – mint közösségimédia-bejegyzésében hangsúlyozta – „úgy hiszem, hogy a székelyek és a határon túli magyarok önrendelkezésének ügyét soha nem szabad elfelejtenünk".

Simicskó IstvánŐrtűz Diósdon a Székely autonómia napjának alkalmából megtartott megemlékezésen (Diósd, 2020.10.25. KDNP fotó)

Simicskó IstvánDiósdon is őrtüzet gyújtottak a Székely autonómia napjának alkalmából megtartott megemlékezésen. (Diósd, 2020.10.25. KDNP fotó)

Simicskó IstvánŐrtűz Diósdon a Székely autonómia napjának alkalmából megtartott megemlékezésen (Diósd, 2020.10.25. KDNP fotó)

Simicskó IstvánBalról a második Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője. (Diósd, 2020.10.25. KDNP fotó)

Simicskó IstvánKözépen Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője (Diósd, 2020.10.25. KDNP fotó)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!