Simicskó István: A jobboldal konzultál, a baloldal inzultál

Többféle politika létezik, de csak az emberközpontú politikának van értelme – mondta napirend előtti felszólalásában hétfőn Dr. Simicskó István a parlamentben, tudósít a Magyar Nemzet.

A KDNP frakcióvezetője az újraindításról szóló konzultáció kapcsán elmondta, hogy a kormány 2010 óta folyamatosan konzultál az emberekkel, és minden fontos kérdés előtt megkérdezi a véleményüket, és odafigyel a hangjukra.

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője, a párt alelnöke az Országgyűlés március 1-jei ülésén (Fotó: Országgyűlés)

– Most az életünk újraindításáról van szó, ezért lényeges megkérdezni az embereket – mondta Simicskó István és kifejezte reményét, hogy sikeres és eredményes lesz a konzultáció, mint a korábbi a nyugdíjakról, az alaptörvényről, a családtámogatásokról vagy a bevándorlásról szóló konzultációk esetében.

Simicskó István mindenkit arrra kért, hogy vegyenek részt a produkcióban, és felelevenítette, hogy a baloldal minden konzultációt támadott eddig.

– A jobboldal konzultál, a baloldal inzultál – fogalmazott a politikus, miközben emlékeztetett arra, hogy nemrég bohóckodásnak nevezték a konzultációt az ellenzék képviselői.

Válaszában Schanda Tamás államtitkár (KDNP) kifejtette, fokozatosan és felelősségteljesen lehet csak feloldani a korlátozásokat. Ehhez pedig az emberek véleményét is kikéri a kormány. Kijelentette: azok az intézkedések működnek, amelyeket a magyarok többsége is támogat. Schanda Tamás kiemelte, hogy már több, mint 425 ezren töltötték ki a konzultációt.

Schanda TamásSchanda Tamás miniszterhelyettes, a KDNP alelnöke az Országgyűlés március 1-jei ülésén (Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a nyitás időpontjáról a szakemberk fognak dönteni, de annak mikéntjéről az emberek véleménye alapján határoz majd a kormány. – Mindenki véleménye számít – szögezte le Schanda Tamás. Hozzátette:

a baloldal oltásellenes, mert szeretnék, hogy a járvány súlyossága miatt a kormány nehéz helyzetbe kerüljön, és az sem zavarja őket, ha ezzel az emberek életét veszélyeztetik. – Jobban utálnak bennünket, és jobban vágynak a hatalomra, mint amennyire a magyar embereket szeretik

– fogalmazott az államtitkár.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!