Simicskó István: Ukrajna felvétele az EU-ba óriási biztonsági kockázat

Óriási biztonsági kockázatot jelent, hogy Brüsszel azt erőlteti, hogy a háborúban álló Ukrajna mielőbb csatlakozzon az Európai Unióhoz – közölte a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője Facebook-videónyilatkozatban.

 

Simicskó István elmondta, a kormány 13. alkalommal kérdezi meg az embereket nemzeti sorskérdésekről.

Ukrajna - amelynek szavai szerint „sem a pontos határa, sem a pontos népessége nem ismert” - uniós csatlakozásáról „úgy tárgyalnak a brüsszeli bürokraták és Alex Soros, hogy az európai állampolgárokkal egy percig sem egyeztetnek” – fogalmazott.

Hozzátette, az amúgy is nehéz gazdasági helyzetben lévő EU belerokkanna a felvételbe, hiszen az újjáépítésnek rendkívül nagy költségei lennének, gyakorlatilag valamennyi tagállam nettó befizető lenne, így Magyarország is.

Ezért arra kérünk mindenkit, hogy hallassuk a hangunkat: töltsük ki a nemzeti konzultációt! Nem kérünk ebből a csatlakozásból!

– hangsúlyozta Simicskó István.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!