Soltész Miklós: Értékek helyett érdekek, igazság helyett kettős mérce van a baloldalon

Soltész Miklós (KDNP) az október 11-i, szerencsi időközi választás tanulságairól szólva úgy értékelt: értékek helyett érdekek, igazság helyett kettős mérce van a baloldalon. Felidézve, hogy korábban milyen elítélő nyilatkozatokat tettek egymásról a most összefogásban induló pártok, úgy fogalmazott: akik egymás gyalázták, azok most „összeborultak".

Soltész Miklós (KDNP), a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 20-án. Jobbról Tilki Attila, a Fidesz parlamenti képviselője. (MTI fotó: Kovács Tamás)
    
A Jobbiknak nem számít mit tett Gyurcsány, a baloldalnak pedig nem számít, hogy a Jobbik egyik képviselője a zsidókat listázta volna a parlamentben - jegyezte meg.  
    
Úgy fogalmazott: „semmi sem számít a baloldalon, csak a pénz és a hatalom, mindegy, hogy honnan és kitől jön".
    
Jöhet Sorostól, áramlopásból, a korábbi budapesti városvezetés megtakarított pénzéből vagy a négyes metró korrupciós ügyéből - tette hozzá.    
    
Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára szerint az látszik az időközi választások eredményéből, hogy a baloldal olyan politikai szövetségbe tömörült, amely elvek nélküli és csak a hatalom, mint cél tartja össze. Hangsúlyozta: a baloldali ellenzéki pártoknak nem okozott gondot egy antiszemita, rasszista, kisembereket megkárosító jelöltet támogatni, és a Jobbiknak sem okozott gondot, hogy olyan erők mellé álljanak, amelyek ellen létrejöttek.
    
Kijelentette: a baloldalnak nem szabad elfelejtenie, hogy a hatalom nem cél, hanem eszköz az emberek szolgálatában.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!