Sümegen tartott frakcióülést a KDNP

A Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselői ferences atyák meghívására közös lelkigyakorlaton vettek részt, majd frakcióülést tartottak a Veszprém megyei Sümegen.

 

KDNP FrakcióA KDNP országgyűlési képviselőcsoportja Sümegen ülésezett (KDNP Fotó: Váli Miklós)

Ferences atyák meghívására Sümegre érkeztek csütörtökön a KDNP frakció tagjai, ahol közös lelkigyakorlaton vettek részt. Ezt követően frakcióülésre került sor, ahol áttekintették az előttük álló időszak törvényalkotási feladatait. Szó esett a költségvetés kapcsán felmerült kérdésekről is.

KDNP FrakcióHarrach Péter, a KDNP alelnöke, parlamenti frakcióvezető; Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és Latorcai János frakcióigazgató, a KDNP Országos Választmányának elnöke a sümegi tanácskozáson (KDNP Fotó: Váli Miklós)

Az adósságcsapdába került családokkal összefüggésben egyeztettek a különböző adósmentő lehetőségekről, annak kibővítési lehetőségeiről.

Beszéltek a fogyasztóvédelem további korszerűsítéséről, kiszélesítéséről. Hosszan elemezték a képviselőcsoport tagjai a nyugdíjrendszer és a gyermekvállalás összekapcsolásának opcióit. Szociális kérdések is szóba kerültek. A hajléktalanság és a közterület rendjének biztosításának kapcsolata is felmerült. A tanácskozás témái közé az ápolási díj emelésének lehetősége is bekerült.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!