A Szentszék szíriai nunciusát fogadta Semjén Zsolt

Mario Zenari bíborossal, a Szentszék Szíriába akkreditált nunciusával tárgyalt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Budapesten, a Miniszterelnökség Karmelita épületében hétfőn.

Semjén Zsolt (KDNP) nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes (B ) és Mario Zenari bíborossal, a Szentszék Szíriába akkreditált nunciusa (j) (Budapest, 2019.01.21. KDNP fotó: Váli Miklós)

A diplomata - aki 2008-óta teljesít szolgálatot Szíriában - köszönetét fejezte ki Magyarország cselekvő szolidaritásáért, mellyel az üldözött, a háború áldozataivá vált keresztények mellé áll. Kiemelte azt a segítséget, melyet Magyarország Kormánya a - Zenari bíboros kezdeményezte - Nyitott Kórházak projekt támogatásában nyújt a szükséget szenvedőknek.

Semjén Zsolt(KDNP fotó: Váli Miklós)

Semjén Zsolt Balról jobbra: Hölvényi György (KDNP), az Európai Parlament európai néppárti képviselője, Azbej Tristan (KDNP), a miniszterelnökség üldözött keresztényekkel foglalkozó államtitkárságának vezetője, Semjén Zsolt (KDNP) nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes, Mario Zenari bíboros, a Szentszék Szíriába akkreditált nunciusa (Budapest, 2019.01.21. KDNP fotó: Váli Miklós)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!