Tanúságtétel az igaztalan vádakkal szemben

Nyilatkozat a Magyar Parlamenti Imacsoport vezetőjétől

A szabadság, az igazság és a béke elidegeníthetetlen jogán írom ezeket a sorokat, azokra a méltatlan sajtómegjelenésekre reagálva, melyek a Magyar Parlamenti Imacsoporttal szemben és a karácsonyi ünnepi összejövetelünkkel kapcsolatban a napokban jelentek meg.

Vejkey Imre (KDNP) frakcióvezető-helyettes (Fotó: kdnp.hu)

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy mi nem a kalmár civilizáció egyetemessége jegyében, hanem a keresztény kultúra értékei alapján, Jézust középpontba állítva tartjuk Parlementi Imareggelinket, melyen úgy a kormánypárti, mint az ellenzéki frakciók tagjai szabad akartból részt vesznek. Ez történt a XLIII. összejövetelünk alkalmából is, mely egyben az ez évi utolsó összejövetelünk volt, melyre egyik ellenzéki képviselőtársunk ajánlotta fel, hogy karácsonyi műsorként óvodás gyermeke és barátai szívesen adnának elő nekünk egy műsort. Megtisztelő volt számunkra - kormánypárti és ellenzéki képviselők számra - hogy a gyerekek heteken át készültek erre a szívet-lelket felemelő előadásra, melyet ezúton is külön köszönök nekik.

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a Magyar Parlamentben létezik az Imacsoport, melynek tagjai egyrészt frakciókat átívelően, másrészt keresztény/keresztyén felekezeteket átívelően úgy gondolják, hogy isteni teremtettségünk által rendszeresen össze kell jönnünk, hirdetve az Örömhírt.

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a hat éve működő Parlamenti Imacsoport tagjai közül senki nem érzett soha még csak kísértést sem arra, hogy a szakralitással visszaéljen! A támadások most is kívülről érkeztek!

A szent karácsonyi titok közeledtével, kívánok Áldott, Békés Karácsonyt azoknak is akik velünk vannak, és azoknak is akik nincsnek velünk, azzal, hogy Jézus születése nem üres tanítás. A titok az, hogy a Karácsony nem egyszer megtörtént esemény, hanem időtlenül jelen lévő valóság, mely bennünk születik évről-évre újjá, így állandó újrajövetben van. Az emberré lett Isten minden emberért születik és mindenkihez közel jön, aki vár rá, még az elveszett bárányokhoz is, ha őszintén várják.

Végső gondolatként azt kívánom, hogy a közelgő újesztendőben, minél többen ismerjük fel, hogy valójában csak akkor növekszünk, ha nem méricskélünk, hanem ha nagylelkűen adjuk magunkat.

Vejkey Imre

Magyar Parlamenti Imacsoport vezetője

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!