A többség változtatna a korkedvezményes nyugdíjazáson

A Századvég május végén készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint a választók nagy többsége nem tartja igazságosnak a rendvédelmi dolgozók korkedvezményes nyugdíjazásának jelenlegi feltételeit. A választókorúak körülbelül ötöde (21 százalék) vélekedik úgy, hogy a kormánynak a jelen helyzetben nem kellene hozzányúlnia a rendvédelmi dolgozók korkedvezményes nyugdíjazásának rendszeréhez. A nagy többség, a megkérdezettek 69 százaléka ellenben úgy vélekedik, hogy változtatni kellene a rendszeren, mert az nem igazságos.

A magukat baloldalinak vallók körében is többségben vannak azok, akik változtatnának a fennálló rendszeren. Ez utóbbi csoport tagjainak 60 százaléka áll a változás mellett, 33 százaléka tartja helyénvalónak a nyugdíjazás jelenlegi feltételeit. A magukat „középen állóként”, azaz ideológiai szempontból semlegesként azonosító szavazók 70 százaléka változtatáspárti, 21 százalék tartja elfogadhatónak a jelenlegi rendszert. A jobboldaliak körében az első arányszám még nagyobb: 78 százalék, szemben 15 százalékkal, aki nem változtatna.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!