Újabb álfelháborodás és provokáció Szél Bernadett részéről

A képviselő asszony valótlan állításaival szemben a valós tény az, hogy az Igazságügyi Bizottság szerdai ülésén a nyilvánosság biztosítva volt. Vejkey Imre közleményben reagált Szél Bernadett újabb színielőadására.

A sajtónyilvánosság biztosításával - a pandémiás korlátozások miatt -  a Delegációs teremben tartottuk 2021. február 3-án az Igazságügyi bizottság ülését, ahonnan a teljes bizottsági ülés többkamerás felvétel által megfelelő kép- és hangminőségű “jel” formájában biztosított volt a sajtóteremben!

Ezt Szél Bernadett képviselő asszony is tudja, mert a koronavírus okán már több mint háromnegyed éve így biztosított a parlamenti bizottsági ülések sajtónyilvánossága.

A képviselő asszony azonban nem élt ezzel a lehetőséggel, hanem megtévesztve a közvéleményt, újabb színielőadást tartott számon kérve a nyilvánosság hiányát. A baloldal ismét hozta a formáját és újabb kamuhírrel rukkolt elő…

dr. Vejkey Imre
az Igazságügyi Bizottság elnöke, a KDNP országgyűlési képviselője

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!