Vejkey Imre: A júniusi választásokon a sötétség erői ellen küzdünk

A júniusi európai parlamenti és önkormányzati választási küzdelem szellemi síkon is folyik, amelyben a sötétség erői ellen küzdünk – mondta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezető-helyettese szerdán a Tolna vármegyei Kalaznón.

VejkeyVejkey Imre a KDNP Ültessünk, hogy élhessünk! elnevezésű faültetési akcióján a kormány nevében köszöntötte a megjelenteket, hangsúlyozva, ez a kormány hisz abban, amit Robert Schuman, az európai integráció úttörője mondott, hogy „Európa keresztény lesz, vagy nem lesz”.

Tegyünk meg mindent azért, hogy az európai uniós és önkormányzati választásokon újra a világosság erői győzzenek, éppúgy, mint 2022. április 3-án, amikor az országgyűlési választáson az Isten, haza, család hármas igazsága győzött!”

– jelentette ki.

Vejkey

A politikus Ezékiel prófétát idézte: ha az őrtálló látja jönni a fegyveres ellenséget, és nem fújja meg a kürtöt", akkor Isten rajta kéri számon az elveszett életeket.

Mi megfújtuk a kürtöt és figyelmeztettük a népünket”

– tette hozzá. „Figyelmeztettük arra, hogy a progresszív, liberális laboratóriumokban kifejlesztettek egy vírust, amelyet most Lengyelországra, Magyarországra, Európára és az egész világra szabadítanak” - fogalmazott, majd úgy folytatta, „ennek csak egy ellenszere van, nemet mondani az illegális migrációra, a genderre és a háborúra”.

Vejkey

„Figyelmeztettük népünket” arra is, hogy Európa mai vezetői a baloldallal egybeforrva a családokkal akarják megfizettetni „a háború és saját deviáns ideológiájuk árát”. A június 9-i választási küzdelem ellenük, az Isten, haza, család hármas igazságának védelméről szól, amit ők végképp el akarnak törölni – hangoztatta.

Többek között azt mondta,

az újkori marxizmus, a balliberális oldal olyan rendszert épít, amely Isten szerető jelenlétét az emberi lélekből végképp ki akarja törölni”

– hangsúlyozta.

Vejkey

A teremtett világ védelmében indított akció keretében a Tolna vármegyei településen a KDNP 14 képviselő- és polgármesterjelöltje ültetett el gyümölcsfákat egy önkormányzati parkban.

Orbán Attila, a párt Tolna vármegyei elnöke egyebek közt arról beszélt, hogy aki fát ültet, az hisz abban, hogy gyerekeinek, unokáinak a jövőnek dolgozik.

A rendezvényről készült fotógaléria itt tekinthető meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!