Vejkey Imre: Kitart a kormány a Brüsszeli zsarolással szemben

Vejkey Imre, a KDNP országgyűlési képviselője azt kérdezte hétfőn a parlamentben, kitart-e a kormány a brüsszeli zsarolással szemben. Úgy tűnik, Brüsszel nem bír magával, ami nem csoda, hiszen vészesen közelednek a jövő évi európai parlamenti választások és a Brüsszel-Strasbourg-Soros-tengely vesztésre áll, amivel tisztában is vannak.

Most elsődleges cél, hogy a még hátralévő időben a saját akaratukat minden olyan területen véghez vigyék, ahol eddig tagállami ellenállásba ütköztek. Két lábbal tiporják a nemzetállami szuverenitást, az alkotmányjogi szabályokat kettős mércével mérik, és a legnagyobb szálkát szemükben Magyarország jelenti.

Hazánk szuverenitását politikai, gazdasági és kulturális téren egyaránt támadják, követelik, hogy finanszírozzuk a háborút, szállítsunk mi is fegyvert Ukrajnának, építsünk migránsgettókat, hagyjuk beszivárogni az LMBTQ-propagandát az iskolákba, töröljük el a rezsicsökkentést, mondjunk nemet az önálló külpolitikára

 

– sorolta.

Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma parlamenti államtitkára azt mondta, hogy Brüsszel ismét bebizonyította, hogy nyíltan és ideológiai alapon diszkriminál egyes államokat.

Jogállami köntösbe bújtatott politikai boszorkányüldözést folytat a nemzeti szuverenitásuk mellett kiálló tagállamok ellen és továbbra is indokolatlanul tartja vissza a Magyarországnak és Lengyelországnak jogosan járó forrásokat, miközben saját maga a legelemibb jogállamisági feltételeknek sem felel meg – mondta.

Hozzátette: a brüsszeli elit támogatja a migrációt és ennek érdekében hatásköröket próbál elvonni a nemzeti kormányoktól és ki akarja kényszeríteni a kötelező kvótákat.

Kiemelte: ezek az intézkedések mágnesként vonzzák az illegális bevándorlókat

Az államtitkár kitért arra is, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal brüsszeli kottából játszik és nekik az a jó, ha döntések nem Magyarországon, hanem Brüsszelben születnek. A nemzeti kormány kitart békepárti álláspontja mellett és mindig a magyar emberek érdekeit fogja képviselni – rögzítette.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!