Vejkey Imre: Miért árulta el a Momentum a székelyeket?

Vejkey Imre (KDNP) azt a kérdést tette fel hétfőn az Országgyűlésben, vajon mennyit kapott a Momentum azért, hogy elárulta a székelyeket?

Vejkey Imre, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezető-helyettese

Tudják-e a Momentumban, hogy mit tesz magyarnak lenni? Miért kampányolnak Székelyföldön a székelyek ellen, a győzelmükkor pedig miért írnak nekik románul? - sorolta további kérdéseit Vejkey Imre.
    
Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára azt felelte: az elmúlt tíz évben a nemzetpolitikában - a radikális szélsőségeket leszámítva - sikerült pártpolitikai logikán túlmutató egységet teremteni, miszerint a magyar nemzet 15 millió magyarból áll, akiket a magyar kormánynak kötelessége támogatni.
    
A magyar érdekképviselet pedig akkor a legerősebb, ha a legesélyesebb magyar jelölteket támogatják. A Momentumnak ezt a józan észen és hazaszereteten nyugvó axiómát nem sikerült megtanulnia - mondta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!