Vejkey Imre: Mindennek van határa!

Vejkey Imre (KDNP) az Európai Parlamenti Magyarországot érintő vitáját értékelve azt mondta az Országgyűlésben: Brüsszel a Római Szerződéstől elszakadva arra a kommunista gyakorlatra tért vissza, hogy meg sem hallgatja a vádlott felet, mert a koncepciós ítéletét előbb megírta, mint a vádiratot.

Vejkey Imre (KDNP), frakcióvezető-helyettes

Ma Magyarország, holnap a lengyelek, aztán a csehek és a szlovákok, és ki tudja még ki jön - figyelmeztetett.
    
Hozzátette: Brüsszel ma már ott tart, hogy nem a jog és tények alapján dönt, hanem nyilvánvaló képtelenségeikig fokozza a Magyarországgal szembeni vádakat. Diktatúrára emlékeztető eljárásnak nevezte, hogy az EP olasz baloldali elnöke azt is meghatározta, hogy a vitában a független magyar kormányt ki képviselheti.
    
Mindennek van határa, a brüsszeli birodalmi központ legújabb igaztalan támadása már nem maradhat diplomáciai következmények nélkül - jelentette ki, hozzátéve, hogy ugyanazok támadnak, akik korábban az illegális migráció miatt tették ugyanezt.
    
Szégyenteljes, hogy a még koronavírus-járvány közepette sem nyugszik a „Brüsszel-Strasbourg-Soros-féle rohamcsapat" - fogalmazott.
    
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arra hívta fel a figyelmet, hogy a „nemzetközi liberális mainstream" támadása nem új keletű, a magyar kormány 2010 óta szembesül a kettős mércével és az elfogultsággal.
    
Ugyanakkor figyelmeztetett: ezek a viták az elmúlt időszakban súlyosabb szintre léptek, a koronavírus-járvány idején egyes európai politikai vezetőknek arra is volt idejük, hogy a magyar koronavírus törvényről hazugságokat terjesszenek.
    
Úgy értékelt: ezen támadások mellett nem lehet egy vállrándítással elmenni, hanem hangosan és tisztán meg kell védeni a magyar embereket és a nemzeti érdekeket.   

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!