Vejkey Imre: Óvni kell a legvédtelenebbeket

Vejkey Imre, a KDNP vezérszónoka azzal kezdte felszólalását az Országgyűlésben, hogy világunk értékrendjének zuhanása és anyagi-technikai fejlődése okán a bűnözők és a bűnszervezetek egyre modernebb eszközökkel csalják lépre áldozataikat, különösen a legvédtelenebbeket, a gyermek- és fiatalkorúakat.

Vejkey Imre (KDNP) frakcióvezető-helyettes
    
Elengedhetetlennek nevezte az emberkereskedelem visszaszorítását és az annak újabb és újabb válfajai elleni fellépést, majd kiemelte: a hazai gyermekvédelmi rendszer megfelel annak a kívánalomnak, hogy 18 éven aluliak nem tekinthetőek e cselekmények elkövetőinek, csak azok áldozatának, de a szabálysértési törvényt még hozzá kel ehhez igazítani.
    
Fontosnak nevezte azt is, hogy a kizsákmányolás fogalmába beemeljék a tartósságra való törekvést is, majd - jelezve, képviselőcsoportja támogatja a törvénymódosító javaslatot - azt hangsúlyozta, szükség van arra is, hogy súlyosabb deliktummá tegyék a gyermekeket érintő szexuális cselekményeket.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!