Vejkey Imre: Visszautasítjuk a keresztény szimbólumunkat ért főpolgármesteri verbális erőszakot!

Vejkey Imre pártügyész, a KDNP frakcióvezető-helyettese közleményben reagált a főpolgármester sokakat sértő kijelentésére, melyet az alábbiakban a teljes terjedelmében közlünk.

Visszautasítjuk Karácsony Gergely keresztény értékeinket támadó nyilatkozatát, melyben azt fejti ki a Ligetben megvalósult Magyar Zene Házával kapcsolatban, hogy olyan “mint belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban, szóval végül is belefér…”

Mindez felháborító és tűrhetetlen!

Felmerül a kérdés, hogy önök miért lelik örömüket abban, hogy újra és újra megsértik a kereszténységet és a keresztény embereket? Miért veszik semmibe a keresztény emberek méltóságát? A válasz abban rejlik, hogy

önök tagadják a teremtett világot és tagadják mindazt, amit mi igaz értéknek tekintünk!

Úgy okoskodnak, hogy félresiklott életüket nem helyrehozni akarják, hanem saját deviáns világukat akarják ránk kényszeríteni. A kereszténység helyébe pedig egy globális világrendet akarnak erőszakkal állítani, mely hasonló a világ régebbi kommunista kísérleteihez. Önök egyfajta globális forradalmat akarnak, melyben nem csak a társadalom értékrendszerét, hanem annak teljes struktúráját is ki akarják forgatni a rendes kerékvágásából.

Mi mindezekre nemet mondunk! Nemet mondunk a gyűlöletre, és határozottan kiállunk a keresztény emberek és értékek védelme mellett!

Vejkey Imre 
a KDNP frakcióvezető-helyettese

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!