Zenés bábelőadás a szeretetről és a jóságról

Egy mai család életébe ágyazott, meghatóan szép bibliai történetet nézhetett meg a soproni Jereváni Ciklámen Nyugdíjas Egyesület tagsága évbúcsúztató eseményén.

Báb

A felnőtteknek szóló bábelőadást a Soproni Palánta Bábcsoport adta elő a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzat szervezésében.

Tóth Éva, a helyi KDNP és a részönkormányzat elnöke elmondta: Az évzáró bábelőadás az Advent a Jerevánon eseménysorozat része még. Ugyan Adventé s karácsony is már elmúlt, de az ünnep üzenete, az előadás üzenete ö rökérvényű és fontosnak tartottuk, hogy ezen az évzáró rendezvényre ezt az üzenetet elhozzuk. A jóságról és a szeretetről, az elfogadásról, a befogadásról szólt az előadás, arról, hogy az életben a szeretet és a jóság mindig legyőzi a rosszat. Ezt kívánjuk az új évre is minden közösségnek!

Báb

A Soproni Palánta Bábcsoport vezetője, Cséry Ágnes elmondta: az önkéntes pedagógusokból álló csoport szívesen viszik az örök értékeket, a mai modern történeteket vagy a régi klasszikus meséket az emberekhez.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!