Zsidó Világkongresszus: Köszönet a magyarországi zsidó közösségek támogatásáért

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken az Országházban fogadta a Zsidó Világkongresszus Budapesten tartózkodó alelnökét és igazgatóját, Robert Singert – tájékoztatott Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

                Semjén Zsolt és Soltész Miklós                Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke és Soltész Miklós államtitkár, a KDNP  alelnöke

Robert Singer köszönetet mondott a magyar kormány által az itt élő zsidó közösségnek nyújtott sokrétű támogatásért. Az alelnök kiemelte Magyarország és Izrael jó kapcsolatát – mondta a sajtófőnök, hozzátéve: Semjén Zsolt és Soltész Miklós kifejezte a kormány szándékát, hogy a jövőben is segíti a zsidó felekezetek magyarországi tevékenységét.

Robert Singer pozitív várakozással tekint a negyedik Orbán-kormány tevékenységére; a Zsidó Világkongresszus részéről kifejezte maximális együttműködési készségét. A megbeszélésen részt vett Heisler András, a Magyar Zsidó Hitközségek Szövetsége elnöke is, aki megköszönte az elmúlt négy év támogatásait és együttműködését, kérve annak hasonló szellemben történő folytatását.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!