Hollik István: A Soros-terv veszélyezteti Magyarország biztonságát!

Mi egy büszke, gyarapodó nemzetállamokból álló Európában szeretnénk élni, ahol mindenki maga döntheti el, hogy kivel akar élni és kivel nem! – hangsúlyozta napirend előtti felszólalásában a kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

kdnp.hu – Bartha Szabó József

HOLLIK ISTVÁN (KDNP): - Tisztelt Ház! Az elmúlt héten három olyan esemény is történt, amely mellett, nem mehetünk el szó nélkül. A magyar és a nemzetközi sajtóban is részletek jelentek meg az úgynevezett DCLeaks aktákból, amely Soros György és hálózatának belső levelezését, feljegyzéseit tette ki az internetre. Ezekből az aktákból és dokumentumokból megtudhattunk: Soros György és hálózata jelentős befolyással bír Brüsszelben az Európai Unió vezetőire. Listázzák az európai parlamenti képviselőket, és meghatározzák, hogy kik a nyílt társadalom ügyének támogatói, egyben a Soros-hálózat szövetségesei. A 751 európai parlamenti képviselőből 226-an vannak ilyenek, köztük magyar ellenzéki képviselők is.

- A feljegyzések szerint a 2014-es európai parlamenti választások előtt ez a hálózat 6 millió dollárt adományozott 90 civil szervezetnek annak érdekében, hogy tetszésük szerint befolyásolják az európai döntéshozatalt. Ezek után persze nem véletlen, hogy Soros György személyesen az EU legfontosabb vezetőivel tudott zárt ajtók mögött tárgyalni, és nyilván azon sem kell csodálkoznunk, hogy a múlt héten az Európai Parlament LIBE bizottsága egy bevándorlási és kvótapárti javaslatot fogadott el, hiszen az ott ülő képviselők többsége rajta van Soros György szövetségeseinek listáján.

- Azt is megtudhattuk ezekből az aktákból, hogy ez a hálózat aktívan támadta és támadja a magyar kormányt, a Fidesz-KDNP-t és a magyar bevándorláspolitikát. Támogatja és ösztönzi a Magyarországot elítélő jelentéseket, fellép a Soros-egyetem és a magyarországi Soros-szervezetek támogatása érdekében. Sőt, egyes dokumentumokból kiderül, hogy magyar kormánypárti politikusok lejáratására és eltávolítására törekszenek. Annak érdekében, hogy Soros György és hálózata utópisztikus céljukat, a nemzetállamok és határok nélküli Európát, valamint a multikulturális társadalmak létrehozását el tudják érni, képesek a valóság meghamisítására is. Például az egyik jelentés javaslatokat fogalmaz meg a hálózat többi tagja számára, hogy hogyan fényképezzék a migránsokat annak érdekében, hogy az európai polgárok megsajnálják őket. De konkrét adathamisításra is fölszólítanak. Az egyik dokumentumban arról írnak, és szó szerinti idézem: „2016 januárjáig 10 ezer migráns gyermek veszett el, de mi 270 ezret fogunk mondani”. Ebből is látszik, hogy nekik semmi sem szent, akár a valóságot is meghamisítják annak érdekében, hogy a céljukat elérjék!

- Képviselőtársaim! A múlt héten történt két másik megdöbbentő eset is. Az egyik: Magyarország déli határánál elfogták Pakisztán legkeresettebb tömeggyilkosát, akit 70 gyilkossággal vádoltak a hatóságok. Ennek ellenére Görögországban menekültstátuszt tudott kapni, és eljutott egészen Magyarország határáig. Itt kell megköszönnünk a hatóságoknak, hogy sikerült őt elfogni!  A másik eset szintén a múlt héten történt: az M60-as autópálya egyik, Mohács közeli pihenőjében 8 migráns megtámadott egy fiatalok által vezetett autót, megpróbálták feltépni annak ajtaját. Szerencsére a fiatalok nem szálltak ki az autóból, így gyorsan be tudták zárni azt, és sikerült elmenekülniük. Belegondolni is szörnyű, hogy mi történhetett volna velük! Ha ehhez még hozzátesszük azt, hogy 2015 óta több mint 350 ember halt meg terrorcselekmények miatt Európában, és hogy csak Ausztriában egy év alatt 55,5 százalékkal nőtt a szexuális bűncselekmények száma, akkor egyértelműen kijelenthetjük, hogy a mai napig bűnözők és gyilkosok érkeznek a migránsok közé vegyülve, és ez veszélyt jelent Magyarország biztonságára, erőszakot, bűnözést és terrort hoz Európába!

- Képviselőtársaim! Ezek a tények nem zavarják meg a Soros-terv végrehajtóinak tisztánlátását, és továbbra is erőltetik a bevándorlók Európába hozatalát! Azonban tudniuk kell, hogy a mi jövőképünk éles ellentétben áll az övékével! Mi egy büszke, gyarapodó nemzetállamokból álló Európában szeretnénk élni, ahol mindenki maga döntheti el, hogy kivel akar élni és kivel nem! Tamási Áron gondolatát osztjuk: „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne!” Nekünk pedig Magyarország az otthonunk, amelyet, amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, meg fogunk védeni! 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!