A baloldal veszélyezteti Magyarország biztonságát!

Meg fogjuk védeni az eddig elért eredményeinket, és nem fogjuk engedni, hogy mások döntsenek arról, hogy kivel akarunk együtt élni, és kivel nem!  Másrészt, tisztelt MSZP-s képviselőtársaink, azt se felejtsék el, a 2018-as választásokon a brüsszeli bürokraták nem, csak a magyar állampolgárok szavazhatnak majd –hangsúlyozta a napirend előtti felszólalásában a kereszténydemokrata Hollik István.  

 

kdnp.hu – Bartha Szabó József

HOLLIK ISTVÁN (KDNP): - Képviselőtársaim! Azt gondolom, hogy a múlt héten elhangzott politikusi mondatok közül kiemelkedikBotka Lászlóé, akit talán Botka „kerítésbontó” Lászlónak is nevezhetünk ezután. Merthogy mit is mondott pontosan az MSZP miniszterelnök-jelöltje? Idézném szó szerint: „Határozottan azt mondom, hogy nem építettük volna meg a kerítést, és azon leszek, hogy minél hamarabb lebontsuk azt.” Láthattuk, hogy a kijelentés után néhány szánalmas próbálkozás történt az MSZP részéről, hogy megmagyarázzák a mondatot, de ezt nem lehet, tisztelt baloldali képviselőtársaim, félreérteni! Azt mondta, hogy nem építettek volna kerítést, nem védték volna meg a magyar embereket, illetve hogy önök mindent megtesznek azért, hogy ezt a kerítést lebontsák!

- Mondta Botka László mindezt egy héttel a manchesteri terrorcselekmény után, amely bizonyította, hogy sajnos Európában megszűnőben van az emberek mindennapi biztonsága. Mondta mindezt akkor, amikor az Európai Unió továbbra sem tud gátat szabni az illegális migrációnak, és nincs szakértő, aki olyan stabilnak látná az EU-török megállapodást, hogy az a balkáni útvonalat hosszú időre kiiktatná. Mondta mindezt akkor, amikor ma már senki nem vonja kétségbe, hogy az illegális migráció és a terrorveszély növekedése között egyértelmű összefüggés van. Mondta mindezt akkor, amikor Európában egyre több vezető látja be, hogy az illegális migráció ügyében az első és legfontosabb teendő a határok védelme, és ebben jó példaként tekintenek a magyar határzárra. És elsősorban mondta mindezt akkor, miután 3,4 millió magyar ember egyértelműen kifejezte akaratát a tavalyi népszavazáson, egyetértenek azzal, hogy teljes határzárral a kormány biztosítsa a mindennapok biztonságát.

- Ezek után és ez alapján kimondható: Botka Lászlót nem érdekli a magyar emberek biztonsága, nem érdekli Európa sorsa, ő mindenképpen el akarja bontani a kerítést. Ennek pedig nem lehet más az oka, mint hogy a baloldal, az általa vezetett baloldal továbbra is bevándorláspárti. Ha megnézzük a múltat, láthatjuk, hogy ezt többször is bizonyították. Először azzal, hogy el akarták hallgatni, hogy az illegális migráció egyáltalán probléma. Emlékezhetünk Kunhalmi Ágnes kijelentésére amely szerint az illegális bevándorlás csak álprobléma. De Botka László maga is azt írta ki két évvel ezelőtt saját Facebook-oldalára ‑ itt is szó szerint szeretném idézni ‑, „egész Európa azon kacag, hogy pont a Fidesz-kormány az élharcosa egy teljesen hasztalan 175 kilométeres drótkerítéssel a menekültek elleni küzdelemnek”. Ezek után minden eszközzel tiltakoztak a fizikai és jogi határzár ellen, majd leszavazták azt az alaptörvény-módosítást is, amely a leghatékonyabb jogi védelmet jelentette volna a magyar emberek számára!

- Emlékezhetünk arra is, hogy Botka László a bevándorlási válság kellős közepén bejelentette: Szeged város lakosságát egyáltalán nem zavarják a menekültek! Érdekes módon teljesen másról számoltak be a Szeged városától alig néhány kilométerre élő homokháti gazdák. Én találkoztam velük két héttel ezelőtt. Ők azt mondták: egyáltalán nem érezték magukat biztonságban, amikor földjeiken, veteményeseiken gyalogoltak át a migránsok tízezrei, kárt téve a terményekben is. Azok tehát, akik a déli határ mellett élnek, pontosan tudják, hogy a kerítés az ő biztonságuk záloga. Az MSZP miniszterelnök-jelöltjét tehát még közvetlen környezetének, lakóhelyének valósága sem tudja kibillenteni bevándorláspárti álláspontjából!

- Ezek után azon már meg sem lepődünk, hogy a múlt heti ominózus interjúban Botka László azt is elárulta, hogy miniszterelnök-jelöltté válása után első útja Brüsszelbe vezet. Egyértelműen kimondható tehát: a baloldal semmit sem változott, mindegy, hogy Gyurcsány Ferencnek, Bajnai Gordonnak vagy éppen Botka Lászlónak hívják a vezetőjét. Ők, ahogy tíz éve, most sem a magyar emberek érdekét, hazánk biztonságát és fejlődését képviselik Brüsszelben, hanem Brüsszelt képviselik Magyarországon!

- Két fontos dolgot azonban nem hagyhatnak ők sem figyelmen kívül. Egyrészt mi velük szemben mindent meg fogunk tenni a magyar emberek biztonságáért! Meg fogjuk védeni az eddig elért eredményeinket, és nem fogjuk engedni, hogy mások döntsenek arról, hogy kivel akarunk együtt élni, és kivel nem!  Másrészt, tisztelt MSZP-s képviselőtársaink, azt se felejtsék el, a 2018-as választásokon a brüsszeli bürokraták nem, csak a magyar állampolgárok szavazhatnak majd!