„Ezt most meg kell nyerni!" + videó

„Tartania kell a lelket az önkéntesekben, a választókban, és persze jól kell viselkednie” – felelte Orbán Viktor a Hír TV azon kérdésére, mi is a feladata vasárnap a miniszterelnöknek. A kormányfő Csepelen járt, és onnan adott videóinterjút. Elmondta, az elmúlt 24 órában végig próbálta mozgósítani az embereket. „0-0-ról indult a meccs, ezt most kell megnyerni” – hangsúlyozta a miniszterelnök.

A kormányfő csepeli „bejelentkezésében” elmondta, aki ma nem megy el szavazni, négy évig nem tud dönteni a legfontosabb kérdésekben. Arra a kérdésre, hogy mi a feladata vasárnap, azt felelte Orbán Viktor, hogy tartania kell a lelket az önkéntesekben, a választókban, és persze jól kell viselkednie. A kormányfő Csepelen járt, és onnan adott videóinterjút. Elmondta, az elmúlt 24 órában végig próbálta mozgósítani az embereket. „0-0-ról indult a meccs, ezt most kell megnyerni” – hangoztatta.
 

 

Kiemelte, Csepel különösen fontos helyszín, az elmúlt 25 évben nem volt egyszerű az élete az ittenieknek.
 
Mint mondta, Németh Szilárd személyében erős polgármestere van a kerületnek. Neki most az kell, hogy célként lebegjen a szeme előtt, hogy növelje a 2014-ben választóktól elnyert bizalmat.
 
A miniszterelnök már reggel szavazott
 
Magas részvételt remél a vasárnapi országgyűlési választáson Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, aki reggel nyolc óra előtt néhány perccel adta le szavazatát Budapesten, a XII. kerületben.
 
 
– Voltam ma már a VIII. kerületben, Bicskén, a XII. kerületben és Felcsúton is. Ahol voltam, az emberek értették, hogy mi a demokratikus feladatuk – fogalmazott Csepelen Orbán Viktor vasárnap délután a Hír TV-nek. Arról nem kívánt beszélni, hová megy még a nap folyamán, azt viszont hangsúlyozta: ma, a választáson dönthetünk az életünket meghatározó, legfontosabb kérdésekről, mint a törvényi szabályozások, a fejlesztések vagy a kkv-k megerősödése.
 
„Ha valaki ma nem megy el szavazni, 4 évig kell várnia rá, hogy legközelebb dönthessen az országot illető kérdésekről” – fogalmazott Orbán. Hozzátette, este 7-kor fogja „letenni a lantot”, és veszi vissza az öltönyét, de arról nem kívánt beszélni, mely szavazókörökben fog feltűnni a nap hátralevő részében.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!