„Munkával szeretném megszolgálni a bizalmat"

Erőt és reményt ad a választóktól kapott bizalom, amit munkával szeretnék megszolgálni az elkövetkező négy évben – mondta az MTI-nek Szászfalvi László, aki a barcsi központú somogyi 2-es választókerület Fidesz-KDNP jelöltjeként 80 százalékos feldolgozottságnál fölényesen vezetett a vasárnapi országgyűlési választáson. A baloldal gyűlöletkampánya nem hozta meg a sikert – összegzett Firtl Mátyás, aki a Győr-Moson-Sopron megyei 4. számú választókerületében állt az élen.

Szászfalvi László, aki eddig négy ciklusban tevékenykedett parlamenti képviselőként a választókerületi határok megváltozásával 77 település jelöltjeként indult a választáson. Mivel a választókerület kétharmada korábban nem tartozott hozzá, ezért nagyon sokat dolgoztak az aktivistákkal, a támogatókkal az elmúlt hónapokban, hogy elnyerjék a választók bizalmát – mondta Szászfalvi László, hozzátéve: „ezt a bizalmat munkával szeretném megszolgálni".
 
A hátrányos helyzetben lévő térségben kiemelten fontos feladat a gazdaság és az infrastruktúra fejlesztése, munkahelyek teremtése – hangsúlyozta Szászfalvi László. Hozzátette: fontosnak tartja továbbá azt is, hogy kidolgozzanak egy egységes ökoturisztikai stratégiát, erősítsék a horvát-magyar kapcsolatokat, folytatódjon az M6-os autópálya építése Barcsig.
 

Sopron és környéke a folytatásra szavazott

A baloldal gyűlöletkampánya nem hozta meg a sikert – összegzett Firtl Mátyás, aki a Győr-Moson-Sopron megyei 4. számú választókerületben jelentős előnnyel vezet. A választási adatok kilencven százalékos feldolgozottságánál a szavazatok több mint felét megszerző képviselő az MTI-nek úgy fogalmazott: „ha két forduló lett volna, akkor is az első körben nyerünk". Sopron és környéke a folytatásra szavazott, annak a folytatására, amit eddig a Fidesz-KDNP kormánya végzett – mondta.

Firtl Mátyás szerint Győr-Moson-Sopron megye eddig is kimagasló eredményeket ért el, és most a további fejlődése is biztosított lesz. Kiemelte még, hogy Sopron több mint 90 milliárd forint uniós forrást hívott le az elmúlt időszakban, és ebből 32 milliárdot csak maga az önkormányzat nyert el. Ezt a teljesítményt szeretnénk hozni, sőt még nagyobbat – tette hozzá Firtl Mátyás.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!