2010 sikeres év volt

Tudja mindenki, hogy a város eladósodott. Ígérjük, megállítjuk ezt a folyamatot. Megfogadtuk, hogy jobb élet lesz Szombathelyen. Ezen dolgozunk. Elszántan, nagy hittel, reményekkel telve! Szombathely új polgármestere, Puskás Tivadar kereszténydemokrata politikus gyors számvetése az elmúlt esztendőről, s az idei teendőkről.

2010 sikeres év volt. Sikeres, mert felismerte Magyarország népe, felismerte Szombathely lakossága, hogy nem jó irányba mennek a dolgok, s a választásokon leváltotta a korábbi rossz utat választókat. Nagy lehetőséget kaptunk, s egyben nagy felelősséget is. Azon leszünk teljes erőnkkel hogy e feladatot sikeresen megoldjuk!

Nézzük hát 2011-et:

– Magyarország első ízben tölti be az Európai Unió elnöki posztját. Biztos vagyok abban, hogy országunk sikeresen teljesíti e küldetést!

– Szombathelyen is fontos feladatok várnak ránk. Tudja mindenki, hogy a város eladósodott. Ígérjük, megállítjuk ezt a folyamatot.

– Igyekszünk növekvő pályára állítani városunk gazdaságát. A siker eléréséhez azonban áldozatokra is szükség lesz! Szerencsére vannak biztató jelek. Szombathelyi cégvezetők ígérete szerint ebben az évben több száz új munkahely létesül.

- Befejezzük – igaz, jelentős plusz költséggel – a Színházat, az Izeumot. Köszönet a beruházások megindításáért a régi városvezetésnek!

A siker egyik legfontosabb záloga az összefogás, az együttműködés. Kívánom, hogy az „Együtt ünneplés” felemelő élménye kísérjen minket ebben az esztendőben! Kívánom, hogy mindenkinek megvalósuljon újévi fogadalma! Mi megfogadtuk, hogy jobb élet lesz Szombathelyen. Ezen dolgozunk. Elszántan, nagy hittel, reményekkel telve!

Boldog Új Évet Magyarország! Boldog Új Évet Szombathely! A jó Isten adjon egészséget, hitet, erőt az Országnak, Szombathelynek!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!