A felelősség Gyurcsány Ferencé

Nincs közös felelősségünk Gyurcsány Ferenccel, hat évi szocialista–SZDSZ-es kormányzás juttatta ide az országot – hangsúlyozta Lanczendorfer Erzsébet. a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője Győrött.  Ez az emberellenes, antiszociális költségvetés elfogadhatatlan, kizárólag a hiánycsökkentésre koncentrál, nem ad megoldást a válságra. A KDNP csak a gazdasági növekedés támogatását tudja elfogadni” – jelentette ki a képviselő.

Nincs közös felelősségünk Gyurcsány Ferenccel, hat évi szocialista–SZDSZ-es kormányzás juttatta ide az országot – hangsúlyozta Lanczendorfer Erzsébet a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője Győrött.

A kereszténydemokrata politikus az immáron harmadik költségvetési törvénytervezetről szólva kifejtette, nincs rá garancia, hogy ez lesz az utolsó. Az IMF-hitelkeret pontos feltételei a mai napig nem ismeretesek, a szándéknyilatkozat nyilvánosságra hozásának dacára.

Lanczendorfer Erzsébet félelmetesnek nevezte, hogy miközben a kormány a családi pótlékot csupán 1,1 százalékkal emeli, a terhességmegszakításokra fordítható összeget infláció feletti mértékben, 6,7 százalékkal növeli. Összességében 150 milliárd forintot von el a nyugdíjasoktól, nem enyhít a munkavállalók kiemelkedően magas adóterhein, a közszférában dolgozóktól személyenként átlag 183 ezer forintot von el.

„ Ez az emberellenes, antiszociális költségvetés elfogadhatatlan, kizárólag a hiánycsökkentésre koncentrál, nem ad megoldást a válságra. A KDNP csak a gazdasági növekedés támogatását tudja elfogadni” – jelentette ki a képviselő. Hozzáfűzte: ehhez mintegy 5 milliárd eurós adócsökkentésre van szükség. A kis- és középvállalkozások ellehetetlenítésével csak még kevesebb lesz az adóbevétel, még több a munkanélküli, tovább mélyül a válság.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!