A KDNP Csongrád megyében is támogatja a Fidesz jelöltjeit

A KDNP támogatja a Fidesz Csongrád megyei jelöltjeit és segíti kampányukat a tavaszi országgyűlési választás kampányában – jelentette ki Polner Eörs, a párt szegedi elnöke. A politikus a jelölteket bemutató rendezvényen arra kérte a kereszténydemokrata elvekkel és erkölcsi értékekkel egyetértő választópolgárokat, hogy áprilisban szavazzanak a Fideszre és meghatározó szövetségesére.

Kovács Kálmán, a Csongrád Megyei Közgyűlés és a KDNP megyei alelnöke hangsúlyozta: olyan együttműködés jön létre a választók, valamint a Fidesz és szövetségesei között, amely képes lesz kimozdítani az ország megrekedt szekerét a kátyúból.
    
A Fidesz és a KDNP a szegedi központú Csongrád megyei 1-es számú választókerületben Bodó Imre tiszaszigeti polgármestert, országgyűlési képviselőt indítja, a 2-esben a szintén honatyaként is dolgozó Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere lesz a jelölt, a 3-asban pedig Bohács Zsolt ügyvéd, többszörös kenuvilágbajnok indul. A csongrádi központú 4-es számú választókerületben Vincze László, a térség jelenlegi országgyűlési képviselője, az 5-ös, szentesiben pedig Farkas Sándor, szintén jelenleg is parlamenti honatya küzd a voksokért. Hódmezővásárhelyen és környékén a 2006-ban is mandátumot szerző Lázár János polgármester, Makón pedig Mágori Józsefné vállalkozó, önkormányzati képviselő lesz a Fidesz-KDNP jelöltje.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!