A KDNP elfogadhatatlannak tartja az ilyen emberi viselkedést

Kivizsgálja a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) megyei szervezete a kiskunmajsai elnökkel kapcsolatos gyanúsítások valóságtartalmát - mondta Szabó Sándor, a KDNP Bács-Kiskun megyei szervezetének vezetője.  Az esettel kapcsolatban a párt is közleményt adott ki, ebben az áll, hogy a kisebbik kormánypárt elfogadhatatlannak tartja azt a fajta emberi viselkedést, amely a sajtóban Abonyi Henrik kiskunmajsai alpolgármesterrel kapcsolatban felmerült.

Kivizsgálja a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) megyei szervezete a kiskunmajsai elnökkel kapcsolatos gyanúsítások valóságtartalmát - mondta Szabó Sándor, a KDNP Bács-Kiskun megyei szervezetének vezetője. Szabó Sándor azt mondta, hogy a vizsgálat eredményéig Abonyi Henrik, kiskunmajsai elnököt is megilleti az ártatlanság vélelme. Ugyanakkor hozzátette: ha a gyanúsítások megalapozottak, a KDNP megyei szervezete a megfelelő lépéseket meg fogja tenni.

Az esettel kapcsolatban a párt is közleményt adott ki, ebben az áll, hogy a kisebbik kormánypárt elfogadhatatlannak tartja azt a fajta emberi viselkedést, amely a sajtóban Abonyi Henrik kiskunmajsai alpolgármesterrel kapcsolatban felmerült. Meggyőződésünk, hogy az emberi méltóság tiszteletben tartása minden embernek kötelessége, legyen szó akár megvádoltról, akár vádlóról. Amennyiben a vádak igaznak bizonyulnának, a párt kész lenne a tett súlyának megfelelően felelősségre vonni a városvezetőt, de ha bebizonyosodik az érintett ártatlansága, akkor a hamis vádakat terjesztők felelősségre vonása sem maradhat el.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!