A KDNP igent mondott Dávid Ibolyának

Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke eleget tesz a Magyar Demokrata Fórum elnöki invitálásának. Dávid Ibolya szombaton nyílt levélben fordult a négy ellenzéki párt elnökéhez, amelyben a „megegyezés és a cselekvés felgyorsítása érdekében” pártelnöki szintű találkozót kezdeményezett.

Halász Zsuzsa a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivője egyértelműen kijelentette, a Kereszténydemokrata Néppárt kész tárgyalóasztalhoz ülni, bár a párt álláspontja nem változott: a KDNP az ország jelenlegi helyzetének megoldását továbbra is az előre hozott választások mielőbbi kiírásában látja.

A KDNP szóvivője örömmel nyugtázta, hogy Dávid Ibolya megítélése szerint a kisebbségi kormánnyal szemben létrejött a Fidesz által régóta hangoztatott új többség, e felismerés révén ugyanis reményt keltő megegyezés születhet az előre hozott választásokról.

Az MDF elnöke szombaton hozta nyilvánosságra a Fidesz, a KDNP és az SZDSZ elnökének címzett, azonos tartalmú leveleit, mely levelekben arra tett javaslatot, hogy az ellenzéki pártok vezetői egyeztessenek a jövő évi költségvetési és adótörvényekről.

Dávid Ibolya a „megegyezés és a cselekvés felgyorsítása érdekében” kezdeményezett találkozót Orbán Viktorral, a Fidesz, Semjén Zsolttal, a Kereszténydemokrata Néppárt, valamint Fodor Gáborral, a Szabad Demokraták Szövetsége elnökével. A pártelnökök közül eddig csak a Semjén Zsolt reagált a megkeresésre.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!