A KDNP is ott lesz a kampányfinanszírozási egyeztetésén

Mind a négy parlamenti párt képviselteti magát azon a jövő hétfői egyeztetésen, amelyet a Transparency International Magyarország és a Freedom House kezdeményezett az átláthatóbb kampányfinanszírozásról. Halász Zsuzsa, a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivője elmondta: a KDNP szakértői szinten képviselteti magát az egyeztetésen. A Fidesztől Nyitrai Zsolt operatív igazgató lesz jelen.

A konzultációt a két szervezet azért kezdeményezi, mert álláspontjuk szerint az általuk jegyzett törvénytervezetről csak akkor érdemes szavazni az Országgyűlésben, ha annak tartalmával minden parlamenti part egyetért. Szerintük, ha a pártok a jelenlegi jogszabályok között vágnak neki a 2010-es választásoknak, csak törvénysértő módon tudják a kampányt lebonyolítani. A két szervezet már a tavaszi országgyűlési választáson bevezetné a kampányszámla intézményét, valamint lerövidítenék a kampányidőszakot. A civilek egy törvénytervezetet is készítettek az MSZP és a Fidesz hasonló javaslatainak összevonásával.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!