A KDNP ünnepi megemlékezései augusztus 20-án

A Kereszténydemokrata Néppárt 2008. augusztus 20-án, az ország több pontján ünnepi megemlékezést tart. Harrach Péter, Molnár Béla és Bagdy Gábor a budavári Szent István szobornál, Semjén Zsolt Kalocsán, míg Latorcai János Lentiben mond ünnepi beszédet.

A kereszténydemokrata Néppárt ünnepi megemlékezést tart 2008. augusztus 20-án, szerdán 11.00 órai kezdettel a budavári Szent István szobornál. Ünnepi beszédet mond: Harrach Péter az Országgyűlés alelnöke, Molnár Béla a KDNP fővárosi elnöke és Bagdy Gábor a KDNP fővárosi frakcióvezetője. Közreműködik: Sasvári Sándor színművész.

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke ünnepi beszédet mond Kalocsán a Szent István szobornál 11.00 órakor.

Latorcai János az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának alelnöke, a KDNP Országos Választmányának elnöke ünnepi beszédet mond Lentiben a Templom téren a 10.00 órakor kezdődő ünnepi misét követően.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!